Qui som

El CENTRE CRID disposa d’un qualificat equip de professionals, col·legiats i especialitzats en diferents àrees de treball, que ofereix un tractament personalitzat tenint en compte les característiques pròpies de cada pacient.

Tenim una àmplia experiència en diagnòstic i tractament amb nens. adolescents i adults.

L’equip del CENTRE CRID som:

Maria Bosch. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Número de Col·legiada: 12541. Màster en Psicopatogia Infanto-juvenil per la Universiat Autònoma de Barcelona. Màster en Logopèdia per  l´Institut Superior d´Estudis Psicològics. Postgrau en Trastorns d’Aprenentatge per  l´Institut Superior d´Estudis Psicològics. Psicòloga de l’Escola Verge de les Neus. Responsable del CRID.

Neu de Aizcorbe Marginet. Diplomada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Número de Col·legiada: 3265. Especialitzada en Intervenció de Dislèxia i Estimulació del Llenguatge pel Col·legi de Logopedes. Diplomatura de Magisteri d’Educació Primària per la Universitat Internacional de La Rioja.

Susana Salinas. LLicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Número de Col·legiada 15869. Especialitzada en dificultads de l’aprenentatge i trastorns de conducta infantil. Formació complementària amb nens amb TDAH per la fundació ADANA. Ha sigut Psicòloga a diferents escoles de Barcelona.

Gemma Comí. Diplomada en Logopèdia per la Fundació Universitària del Bages ( UAB ). Número de Col·legiada: 3732. Especialitzada en trastorns de la parla, reeducacions de lectoescriptura i TDAH.

Cristina Sabaté. Llicenciada en Psicologia per la Universitat  de Barcelona. Número de Col·legiada: 20839. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut per  l´Institut Superior d´Estudis Psicològics.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s