Glifing

customLogo.gif

 

Entrenem la lectura amb el joc d’en Glif!

Un mètode desenvolupat per especialistes amb el qual entrenem, de manera sistemàtica i lúdica, les habilitats lectores dels nens i nenes amb dificultats de lectura.

“Un mètode d’entrenament de la lectura que s’adapta a cada nen i entrena la lectura a través d’un joc d’ordinador. ”

Les habilitats lectores es poden entrenar. Amb el Mètode Glifing d’entrenament de la lectura, ho fem de manera sistemàtica, individualitzada i lúdica.

En què consisteix el Mètode Glifing?

1. Avaluem

Mitjançant una prova glifing dissenyada per especialistes en dificultats de l’aprenentatge, avaluem la velocitat i precisió lectores de manera ràpida i amena. Així, en pocs minuts, podem conèixer el perfil lector del nen o nena de manera acurada i objectiva.

2. Analitzem

Les dades obtingudes durant l’avaluació així com les obtingudes al llarg de l’entrenament són registrades automàticament. Amb aquesta informació, sabem en tot moment què és exactament el que el nen necessita treballar.

3. Entrenem

La clau per a l’èxit d’un entrenament són l’adaptació, la gradació i la motivació. Des de casa, amb l’ordinador i convertint la lectura en un joc. El nen treballa amb el glifing entre 15 i 20 minuts al dia 4 dies a la setmana. Les dades obtingudes durant l’entrenament arriben al professional de referència del nen que adapta la pauta d’entrenament en cada cas.

4. Millorem

La primera millora la trobem en l’actitud del nen o nena vers la lectura així com en la seva autoestima. Amb l’entrenament descendeix el nombre d’errors de manera significativa a mesura que augmenta la velocitat de lectura. El resultat és una lectura més fluida i una millora en la comprensió.

En la majoria de casos, en quatre mesos podem observar millores significatives.

Glif Web 2

Anuncis

2 thoughts on “Glifing

  1. Retroenllaç: Centre CRID

  2. Retroenllaç: Glifing. Avaluació Gratuïta. | Centre CRID

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s