Consulta Online

Si teniu dubtes sobre l’educació dels vostres fills, possibles gelos entre germans, problemes escolars o senzillament ens voleu fer una consulta, podeu omplir el formulari i us respondrem el més aviat possible.

Li informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han sigut incorporats en un fitxer del qual és responsable Centre de Rehabilitació i Diagnòstic CRID SL, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser-li d’interès.

Centre de Rehabilitació i Diagnòstic CRID SL es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament amb la finalitat anteriorment descrita.

L’interessat declara tenir coneixement i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula.

L’enviament d’aquest formulari implica l’acceptació de les clàusules descrites.

Si desitja exercir els drets d’accès, rectificació, cancel·lació u oposició als termes establerts a la Llei Orgànica 15/199, pot fer-ho a la següent direcció: Centre de Rehabilitació i Diagnòstic CRID SL, C/Irlanda 7 Baixos, 08030 Barcelona.

Anuncis

One thought on “Consulta Online

  1. Retroenllaç: Consultori Online!!! | Centre CRID

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s